Revolution paleta sjenila - SophX


Danas vam pišem o mojoj trenutno no1 paleti za oči, a to je MUR SophX paleta od 24 sjenila za oči koja je nastala u suradnji s poznatom Youtubericom "Soph Does Nails" . Ova suradnja je rezultirala još jednom predivnom paletom, o kojoj ću vam pisati u nekom od narednih postova.


Samo pakiranje palete je izrađeno od matirane, blijedo roze boje visoke kvalitete, na kojoj je rose gold slovima istaknut naziv palete. 
Kada ju otvorimo, na gornjoj strani cijelom dužinom imamo ogledalo, dok je na donjem dijelu 24 lijepo usklađenih nijansi sjenila s drugačijim završetkom - shimmer i matte. Cijela paleta izgleda prekrasno i dosta skupocijeno. 


Sama sjenila su iznenađujuće kvalitete i odlične pigmentacije. Posebno se ističu mat nijanse koje su mekano svilenkaste i jako pigmentirane. Rad s njima je jednostavan i vrlo ugodan.  Shimmer nijanse su također iznenađujuće pigmentacije. Sve nijanse se daju lako i lijepo kombinirati.



Kombinacija boja ovu paletu čine idealnom kako za jesen/zimu, tako i za ljeto. 

Što se tiče trajnosti, sa bazom sjenila ostaju na kapku i ne mrdaju sve dok ih ne skinem. Koliko puta mi se znalo desiti da dođem doma s posla i makeup je kao da sam ga upravo nanijela. To se pokazalo idealno u situacijama kada nakon posla planiram neki odlazak u kino, grad ili slično, pa znam samo obrisati i ponovo nanijeti podlogu. 

 Slika preuzeta sa My strawberry fields

Sastav: 
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Silica, Dimethicone, Kaolin, Propylparaben, Methylparaben, May Contain [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77288, CI 16035, CI 15985
Količina: 24 x 1,1g 

Cijena palete je 114, 99kn na Pink Pandi, a sada je možete pronaći na sniženju za nevjerojatnih 66,99kn. Također ju možete od nedavno pronaći i na Lijepa.hr web shopu po cijeni od 99,20kn.

Definitivno me ova paleta oduševila, svojom kvalitetom i cijenom. Slobodno može stati uz bok paletama puno skupljih brendova.

A ovo je look koji najčešće nosim napravljen upravo ovom paletom:




*PR proizvod

Jeste isprobale ovu paletu? Kako vam se čini?


Primjedbe

  1. Boje su super, svaku prigodu. Super look za jesen i ovo hladnije razdoblje. Bilo bi super kad bi napravila neki video sa ovom paletom.
    Pitanje, kako napraviš tuš tako savršeno? <3 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Ehh ja bi rado napravila video, ali nazalost nemam bas puno slobodnog vremena za njegovo montiranje. A sto se tice tusa, samo praksa. Heeej, pa ja prije par mjeseci nisam uopce imala doma tus za oci ��

      Izbriši

Objavi komentar