Eveline SOS Lash Booster serum za trepavice


Vjerujem da je svakoj ženi san imati duge i njegovane trepavice, ali nažalost, majka priroda ih nije svima dala pa raznim maskarama pokušavamo popraviti taj nedostatak. Zato su iz Evelinea napravili upravo ovaj SOS Lash Booster

Evo šta oni kažu o njemu:
"SOS Lash Booster Eyelash Serum 5 in 1 je inovativni proizvod koji kombinira svojstva obnavljajućeg seruma, aktivatora rasta i baze za maskaru. Inovativna formula bogata aktivnim sastojcima djelujući u sinergiji s uljem argana pruža snažna regenerirajuća i njegujuća svojstva, te čini trepavice gušćima."
Već mjesecima sam promatrala po drogerijama ovaj serum, ali uvijek je nešto bilo važnije za kupiti i nikako ga uzeti. Prije cca mjesec dana sam ga pronašla u BIPI na sniženju za nekih 20-ak kuna i odlučila ga konačno isprobati. Moje dojmove pročitajte u nastavku posta, ali prije svega malo osnovnih informacija.



Serum dolazi u klasičnoj tubici poput maskare s bijelom gumenom četkicom, količine 10ml te zapakiran u kartonsku kutijicu. Treba ga potrošiti unutar 6mj, također kao i klasične maskare. Kao što možete vidjeti na slici ispod, upravo je ovaj serum 2014. godine proglašen za "best buy" proizvod, što vam obećava dosta kada to pročitate na samoj kutijici.



Iz Evelina obećavaju 5 stvari u vezi ovog seruma, a to je da:
  • udvostručuje volumen trepavica
  • produljuje i jača trepavice
  • hrani i obnavlja
  • povećava rast trepavica
  • sprječava gubitak trepavica
Slažem li se s time? Pa sa većinom stvari svakako da. Koristim ga svakodnevno odkad sam ga kupila. Najčešće navečer prije spavanja namažem jedan sloj na trepavice. Ponekad ga stavim i kao primer ispod maskare. Obje namjene su upravo ono za šta je ovaj serum napravljen. Ako se pitate ima li ikakvog učinka nakon mjesec dana korištenja? DA, ima! Primjetila sam da mi više ne ispadaju trepavice. Moje trepavice su gušće nego prije, na volumenu nisu dobile. Kada ga koristim ispod maskare, dosta produlji trepavice i podari im volumen. Najčešće ga koristim u kombinaciji s maskarama koje mi se inače ne sviđaju same na trepavicama jer mi ne daju onaj izgled kakav želim. Još jedna stvar koju sam primjetila prilikom jednomjesečnog korištenja je i da se maskara puno lakše skida ako se ispod nje nalazi serum. Nema više onog trljanja po očima kako bi skinula maskaru, jer ona samo sklizne s njih. 



Sastav/Ingredients:
Aqua / Water, Parafin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Carnauba Wax, Stearic Acid, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Propylene Glycol, Triethanolamine, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hyaluronic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Metyloparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Hydrolyzed Soy Protein, DMDM Hydantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, EDTA.
Cijena seruma je 30-ak kuna, a možete ga kupiti u BIPI i KOZMU.

Na slikama ispod možete vidjeti trepavice bez seruma, sa serumom i kombinaciju serum + maskara.





Kao šta možete vidjeti, serum daje veliki učinak. Zanemarite jedino ovaj efekt sljepljenih trepavica jer ga uživo uopće nema. Gledam slike i ne vjerujem koliko je drugačije. Ali dosta je i do maskare, koristila sam Essence maskaru koja mi je pri kraju. Ali bitan je učinak produžetka trepavica. 


Kako Vam se čini serum? Jeste ga možda već i isprobale?



Primjedbe

  1. Nisam probala ovo čudo, ali zato sam bar 10 godina koristila onu crveno-bijelu L'Oreal Double Extension Beauty Tubes maskaru. S obzirom da su moje trepavice srednja žalost, taj bijeli dio mi ih je uvijek produljio i efekt je bio odličan. I zbog tog bijelog djela se maskara ponašala ko vodootporna. Nikad ne budem prežalila kaj su ju povukli iz prodaje. :( Nego, jesi možda i ti probala tu maskaru? Baš me zanima usporedba s ovim serumom. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaaaa, obozavala sam tu maskaru. Moram priznat da je taj bijeli dio dosta slican zapravo ovom serumu. Mogao bi bit dostojna zamjena.

      Izbriši
    2. Onda definitivno kupujem prvom prilikom :)

      Izbriši
    3. Probaj! Drzim fige da ti bude dobar kao meni. Obavezno javi dojmove.

      Izbriši
  2. Obožavam duple maskare jer ta bijela baza meni i od najgore maskare izvuče pravi efekat na trepavicama. Baš mi je drago da ovaj Evelinov booster ima kupiti u Bipi jer sam se baš zabrinula gdje kupovati Eveline kozmetiku sad kad se Kozmo zatvara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, slazem se. Odlican ucinak ima ispod svake maskare. Eveline stalak inace ima i u Intersparu, samo neznam dal i ovakvi proizvodi. Al u BIPI ih ima.

      Izbriši
  3. U koliko slojeva bi bilo najbolje staviti?

    OdgovoriIzbriši
  4. Koliko puta dnevno bi bilo preporuceno to stavljati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja obicno stavljam navecer prije spavanja. Ako stavljam ispod maskare, onda ne stavljam navecer.

      Izbriši
  5. Volumen je gustoća!!! Valjda nisu išle u dužinu...???

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar