Novi brend na policama - NatureBox Beauty


Nedavno nam je na eventu predstavljen novi brend na našem tržištu - NatureBox Beauty. 
"Nature Box sadrži najbolje iz prirode - otkrijte svoju ljepotu koja sjaji iznutra i odaberite kolekciju koja odgovara vašem stilu života. Naš je zadatak širiti pozitivne vibracije diljem svijeta, koristiti posebno odabrane prirodne sastojke i veganske formule koje podupiru odgovorno nabavljanje sastojaka i pozitivnost ljepote. Do toga nam je stalo."
Svi proizvodi sadrže hladno prešana ulja. Taj nježni postupak ne mijenja i ne oštećuje ulja, vitamine i antioksidanse te zadržava njihovu djelotvornost

(Slika preuzeta sa službene stranice Nature Box-a)

Prirodne boje i mirisi ulja očuvani su, a sve ključne hranjive tvari, antioksidansi, zdrave masne kiseline i vitamini kao što su A, B, C i E, zadržani su u hladno prešanim uljima.

Hladno prešana ulja u Nature Box proizvodima  ne sadrže štetne ostatke kemijskih otapala. Formule proizvoda Nature Box koje sadrže ta hladno prešana ulja ostavljaju delikatan, nemasni tanki sloj na kosi i koži. Oni daju vlagu i hrane kosu i kožu.

Proizvodi dolaze u nekoliko kolekcija - Ulje avokada, Kokosovo ulje, Ulje makadamije, Ulje badema i Ulje marelice.

Ja sam dobila priliku da isprobam 3 proizvoda iz 3 različite kolekcije - Šampon sa uljem badema, Losion za tijelo sa kokosovim uljem i Gel za tuširanje sa uljem makadamije.

BADEM
"Bademi su bogati nezasićenim masnim kiselinama, folnom kiselinom, vitaminima B i E. Antioksidativna svojstva badema pomažu zaštititi kožu i daju joj sjaj. Linija s bademom osobito je prikladna za osjetljivu kožu i pomaže u oblikovanju prekrasnog volumena u kosi."
  • S laganim uljem koje ne otežava kosu i lako se upija
  • Daje kosi mekoću
Moram priznati da na prvu ovaj proizvod nije bio za moj tip kose. S obzirom da ionako imam gustu kosu, stvarno mi nije trebao dodatni volumen. Inače ju je dobro oprao, ništa drugačije nego i drugi šamponi. Tako da je za mene ovaj šampon solidan. Ali svakako bi voljela isprobati neki iz drugih kolekcija koji je više namijenjen mom tipu kose.


Cijena: 30kn

KOKOS

"Kokos sadrži važne masne kiseline, vitamin B, C i E, ključne elemente u tragovima cink i željezo, kao i minerale poput kalcija ili magnezija. Usto, kokosovo ulje djeluje smirujuće na kožu i intenzivno je hidratizira."
  • Za osjećaj osvježene i hidratizirane kože
Obožavam sve od kokosa, pa sam se tako razveselila i ovom losionu. Miris je predivan, losion je dosta guste teksture pa se jako teško razmazuje i duže mu treba da se upije. Ali kad se upije, stvarno daje predivnu mekoću kože.


Cijena: 39,90kn 

MAKADAMIJA
"Ulje od oraha makadamije sastoji se od nešto manje od 20 posto palmitoleinske kiseline, nezasićene masne kiseline, zbog čega je iznimno blagotvorno prema koži. Ima učinak obnavljanja i učvršćivanja te sadrži prirodni zaštitni faktor od sunčevih zraka. Linija s makadamijom pomaže u oblikovanju blistavih kovrča i vraća im elastičnost."
  • Umiruje kožu
  • Omekšava suhu kožu
Volim isprobavati nove gelove za tuširanje, a posebno one koji sadrže ulje jer volim svoju kožu njegovati već samim tuširanjem. Ponekad nemam vremena za nanošenje losiona nakon tuširanja, pa mi je vrlo bitno da upravo gel bude taj koji će njegovati moju ponekad suhu kožu, bez isušivanja. Upravo takav je i ovaj gel za tuširanje. Sasvim mala količina gela je potrebna kako bi se lijepo zapijenio i bio dovoljan za jedno kvalitetno tuširanje. Koža je nakon njega mekana i mirišljava.


Cijena: 30kn


Sve NatureBox proizvode možete pronaći u drogerijama, te većim trgovačkim lancima.


*PR proizvod


Sve u svemu zadovoljna sam s proizvodima i svakako planiram isprobati i druge kolekcije.


Jeste isprobale koji od Nature Box proizvoda?


Do idućeg posta,

Primjedbe

  1. Nisam isprobala, ali kad tak lijepo napises post, sve bi kupila. ;)
    Kokos lotion je nesto sto bi mi zaista trebalo...

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar