OLIVAL konoplja mast s bademovim uljem i E-vitaminom


Tjedan jednog brenda, u ovom slučaju Olivala otvaram jednim od njihovih noviteta - Masti od konoplje

Konoplja mast ima regenerativnu i zaštitnu funkciju te sprečava isušivanje površinskog sloja kože. Vrlo dobro djeluje na crvenilo i iritacije uzrokovane vanjskim faktorima kao što su vjetar, toplina ili hladnoća. Preporučuje se za regeneraciju suhe, oštećene ili raspucane kože lica ili tijela.

Uporaba: Mast nanijeti u tankom sloju i lagano utrljati u kožu više puta dnevno. Mast je prikladna za odrasle i djecu iznad tri godine starosti.



Mast dolazi u kartonskom pakiranju na kojem su navedeni svi osnovni podaci. Unutar kutije se nalazi bijela, obična, ali čvrsta plastična kutijica od 30ml sa logom unutar koje je smještena mast.  


Šta se mirisa tiče, on je prirodni. Neznam kako bi ga drugačije opisala. Nije pre intenzivan, što mi se sviđa.

Sastojci:



Mast sam kupila kada sam imala problem suhih laktova i neugodnog svrbeža istih. Isti dan sam mast namazala nakon tuširanje, sutradan me već manje svrbilo. A sljedećeg dana je svrbež nestao, kao i suha koža. Tako da ukoliko imate istih problema, ova mast je idealna za Vas.

Možete ju pronaći na policama DM-a, BIPE, Mullera, Name, kao i na web shopu. 

Cijena joj je 39,90kn.


Jeste isprobale ovu mast? Kakvi su Vaši dojmovi?



Primjedbe

  1. morat ću je probati za ruke. koža ruku mi je ispucana :/ nadam se da će mi ova krema pomoći!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušaj! Naškoditi ti ne može, samo može pomoći. Budi uporna u mazanju, ako treba nakon svakog pranja ruku manju količinu umasiraj u ruke i pusti da se upije.

      Izbriši

Objavi komentar