OLIVAL kolekcija SMILJE - kreme za lice


Danas Vam pišem o mojim trenutno najdražim kremama za lice iz Olival kolekcije Smilje - Regenerativna krema, Ekstra hidratantna krema i Ekstra bogata krema. Svaka od njih ima svoju namijenu, a kako ih ja koristim pročitajte u nastavku posta.

REGENERATIVNA KREMA S ULJEM SMILJA - za posebnu njegu normalne, masne i mješovite kože
"Regenerativna krema s uljem smilja lagana je hidratantna emulzija za posebnu njegu namijenjena normalnoj, mješovitoj i masnoj koži lica. Potiče obnovu površinskih stanica kože i dubinski vlaži i hrani kožu lica. Kompozicija prirodnih sastojaka, nevena, gospine trave i nočurka, ima snažan antioksidativan i regenerirajući učinak. Visokokvalitetno ulje makadamije brzo se upija i ne masti, pa koža ostaje ugodno glatka i svilenkasta. Glavna aktivna tvar, eterično ulje smilja, potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora. "

Uporaba: Kremu je najbolje nanijeti u jutarnjim satima na dobro očišćenu kožu.

Krema dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je smiještena bočica od 50ml. Na kutiji su navedeni svi osnovni podaci o kremi, kao i na samoj bočici. Pakiranje je skroz praktično jer je bočica sa pumpicom, te je omogućeno lako doziranje kreme. 


Tekstura kreme je dosta gusta, dok je miris specifičan. Krema se brzo upija u kožu i ne ostavlja masan trag. Dovoljan je jedan pritisak pumpice za cijelo lice. Ja ju najviše koristim kada primjetim da mi koži treba jača hidratacije, te nakon maske. Također, važno je napomenuti da krema nije komedogena

Sastav:

Cijena joj je 63,90kn.

EKSTRA HIDRATANTNA KREMA S ULJEM SMILJA - za dnevnu njegu normalne, suhe i osjetljive kože

"Ekstra hidratantna krema s uljem smilja za dnevnu njegu namijenjena je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži lica. Visokokvalitetna ulja jojobe i pšeničnih klica vlaže, hrane i dubinski njeguju kožu, a ulja mrkve i matičnjaka toniziraju kožu. Glavna aktivna tvar, eterično ulje smilja, potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora. Brzo se upija, a nakon nanošenja koža je ugodno glatka, svilenkasta i zategnuta."

Uporaba: Kremu je najbolje nanijeti u jutarnjim satima na dobro očišćenu kožu.

Pakiranje je identično kao i kod regenerativne kreme. Tekstura joj je nešto rjeđa u odnosu na onu od regenerativne. Lako se razmazuje i upija, nešto brže na obrazima, sporije na području čela. 


Kao što joj je i namjena, nju koristim svako jutro nakon umivanja na čisto lice. Savršena i kao podloga za makeup. Jedina zamjerka je što ne sadrži SPF s obzirom da je namijenjena za dnevnu njegu.

Sastav:


Cijena joj je 62,90kn.

EKSTRA BOGATA KREMA S ULJEM SMILJA - za noćnu njegu svih tipova kože

"Ekstra bogata krema s uljem smilja za noćnu njegu namijenjena je večernjoj njezi lica uz obnavljajući i opuštajući učinak. Ulja masline, sezama i marelice hrane i dubinski njeguju kožu, te vraćaju elastičnost i sjaj.  Kamilica i aloe vera ublažavaju oštećenja i regeneriraju kožu. Glavna aktivna komponenta je eterično ulje smilja koje potiče obnavljanje kože i sprječava nastajanje bora, a bogata i gusta tekstura kreme donosi postepeno blagotvorno djelovanje tijekom cijele noći. " 
Tip kože: Svi tipovi kože.

Uporaba: Da bi učinak kreme bio što bolji lice je potrebno, prije nanošenja kreme, isprati vodom i dobro osušiti.

Tekstura same kreme je tekuća, najlakša u odnosu na prethodne dvije kreme. Zapravo vidimo koliko naziv može zbuniti jer po njemu očekujete neku bogatu, gustu kremu. Bez obzira na to, ova krema ostavlja blagi film na koži te se ne upija skroz u kožu. Za to je zaslužan pčelinji vosak koji se nalazi u sastavu te na taj način štiti kožu od vanjskih utjecaja. 

Miris je kao i kod njenih prethodnica, specifičan te brzo ishlapi.

Meni je krema savršena. Navečer ju nanesem na očišćeno lice, ujutro mi je koža svilenkasta, mekana. 

Sastav:


Cijena je 64,90kn.

Na slici ispod su Vam i prikazane teksture svih krema:


Odkad koristim ove kreme, moje lice je njegovano, mekano, bez suhih dijelova. A moram priznati da se i manje masti tokom dana.

Kreme možete pronaći u svim drogerijama (DM, BIPA, Muller), kao i bolje opremljenim trgovinama.


Koristite li ove kreme? Kakva su Vaša iskustva?



Primjedbe

  1. Koristim ih ima tri mjeseca i još ih nisam potrošila.I meni je žao što nemaju SPF i mislila sam dodati nešto u njegu s većim SPF,ali nisam sigurna što,da bih se slagalo s ovim kremama.Možda neku BB kremu ili??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mozes i bilo koju kremu za suncanje, bitno da ima SPF. Ali naravno, mozes i BB kremu sa SPF-om ukoliko ju koristis umjesto pudera

      Izbriši

Objavi komentar