OLIVAL INTIM CARE Sensitive tekući sapun za intimnu njegu


Tekući sapun za intimnu njegu Sensitive s nevenovim uljem i mliječnom kiselinom namijenjen je svakodnevnoj intimnoj higijeni žene i muškarca. Obogaćen je nevenovim uljem i mliječnom kiselinom te posebno prilagođen osjetljivoj sluznici genitalnih organa, a može se koristiti od najranije djevojačke dobi. 

Način uporabe: malu količinu tekućeg sapuna nanesemo na intimne dijelove tijela, zapjenimo uz dodatak vode i dobro isperemo. Samo za vanjsku upotrebu!


Sapun dolazi u kartonskoj kutiji na kojoj su navedene sve potrebne informacije. Unutar kutije nalazi se bočica od 200ml s pumpicom što je odlično za jednostavno doziranje. Također, kada se pumpica zaokrene, zablokira se, te time ovaj proizvod čini idealnim za putovanja. 


Sapun sadrži pH vrijednost 4,5 što predstavlja jako kiselu vrijednost i time ne narušava prirodnu floru intimnog područja.

Tekstura sapuna je srednje gusta, lako se zapjeni pa Vam je potrebna mala količina proizvoda.

Proizvod nježno čisti, te ne isušuje intimno područje. Ukoliko nemate prevelikih problema sa intimnim područjem, ovaj sapun je idealan za Vas!

Sastav:


Cijena sapuna je 28,90kn. Dostupan je u gotovo svim drogerijama i trgovinama.


Koristite li sapune za intimnu njegu?



Primjedbe

  1. Nisam probala njihov ali mislim da je ok,jer oni stvarno paze na sastojke što mi se kod njih baš sviđa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom u potpunosti. Ja iduće planiram isprobati drugu vrstu - Active s australskim čajevcem i kamilicom. Navodno je isto odličan. Ja kada sam ovaj kupovala, nije bilo drugoga.

      Izbriši

Objavi komentar