BLOGMAS 2017 - Day 15: TOP 5 originalnih poklona za svakoga


S obzirom da sam prošle godine sastavljala liste prijedloga poklona za nju i njega, ove godine sam odlučila napraviti listu univerzalnih poklona i to od naših "domaćih" ljudi.

Jedna od stranica gdje ćete vidjeti doista preslatke i odlične poklone je Gifteraj. Na njihovoj FB stranici možete pronaći prirodnu i ručno izrađenu kozmetiku. Samo neki od proizvoda koji su meni toliko slatki i zanimljivi su na slikama ispod.




Zatim, još jedna stranica prirodne kozmetike, Anahata aromaterapija ex Spoil with Oil. Oni su čak pripremili posebne blagdanske pakete, a popis možete pročitati niže:


🎄 aromakrema ili aromabalzam za lice + uljni serum za lice
🎄 aromakrema ili aromabalzam za lice + balzam za usne
🎄 uljni serum za lice + balzam za usne 
🎄 aromakrema za lice + aromabalzam za kožu oko očiju
🎄 maska od gline + balzam za usne 
🎄 maska od gline + balzam od nevena ili kamilice
🎄 balzam od nevena ili kamilice + balzam za usne 
🎄 balzam od nevena ili kamilice + balzam za usne
🎄 lanolinska krema za ruke + balzam za usne
🎄 body butter + balzam za usne
🎄 peeling za tijelo + body butter
🎄 uljna mješavina za njegu tijela + peeling za tijelo
🎄 kruti šampon od koprive + uljni pakung za kosu

Da nebi bilo da je sve samo kozmetika, na stranici T-SHIRTmania možete pronaći zanimljive poklone - od majica sa raznim slikama i natpisima, šalica, eko torbe, jastuka i jastučnica, ma svega i svačega imaju. A meni su za oko zapele ove hoodice koje mogu biti odličan poklon za oba spola.


Još jedna fora stranica je i Gumbek gdje možete pronaći personalizirane okvire, a za ovo vrijeme i kuglice sa imenima Vas i Vaših najbližih. Svakako unikatno i efektno kao poklon.



I za kraj sam ostavila dvije kutijice, a to su BeautyBox Tester. Mislim da jako dobro poznajete obje, tako da neću nešto previše pisati o njima. I jedna i druga su odličan poklon.

Poznajete koje od ovih proizvoda? Jeste isprobale nešto od spomenutih?




Primjedbe