L'oreal Miss Baby Roll maskara


Danas Vam donosim recenziju nove L'oreal maskare koja je od nedavno dostupna u našim drogerijama. Na prvu me odmah privuklo pastelno pakiranje koje je preslatko. S obzirom da u drogerijama nema izloženih četkica da se vidi kakva je ona, prije kupovine sam "guglala" kako bi pronašla izgled četkice i tako odlučila da li ću isprobati tu maskaru ili ne. Sami izgled četkice je neobičan, uvrnuti te me baš zaintrigirao. 



Maskara dolazi u 5 varijanta - Black, Black WaterproofBright TealIndigo Gum i Sweet Lilac. Ja sam se odlučila za sigurnu varijantu, običnu crnu. Ali voljela bi isprobati i ostale jer mi izgledaju totalno otkačeno, a uvijek je dobro u kolekciji imati i jednu vodootpornu maskaru.



Iz L'oreala za ovu maskaru kažu:
" Vrijeme je za reći zbogom dosadnim trepavicama i pozdraviti novu Miss Baby Roll maskaru - za mega volumen, uvinute trepavice kroz cijeli dan. Naša Mega Curl Roller četkica uvija trepavice od korijena, za instant lash lift! Formula Quick Mega Volume volumenizira trepavice i drži ih cijeli dan."

Kao što sam već spomenula neobičnu četkicu ove maskare, mislim da dosad nisam posjedovala niti jednu maskaru s tako uvrnutom četkicom što stvarno daje neki retro stil te mojim trepavicama daje lijep, uvinuti izgled.



Maskara se dosta brzo suši na trepavicama, te ako planirate stavljati dva sloja, morate požuriti s nanošenjem. Boja maskare je stvarno crna, što je odlično. Tekstura joj je nešto rijeđa, ali s vremenom će vjerojatno biti gušća baš kao i kod drugih maskara.

Cijena maskare je 69,90kn, a dostupna je u svim drogerijama.

Sveukupno mi se maskara sviđa. Nije moja omiljena, ali je svakako među boljima. 



Koja je tvoja omiljena maskara?
Hoćete kupiti Miss Baby Roll?





Primjedbe