TRASH BAG #1 - Potrošeni proizvodi


Dobro došli u novu rubriku postova na blogu! Inače sam prava horoskopska djevica i ništa ne volim čuvati, a kamoli smeće, te sve odmah bacam. Ovog puta sam odlučila ipak sačuvati neke stvari koje sam u zadnje vrijeme potrošila, te napisati Vam ovakvu vrstu posta i možda pokazati neke proizvode za koje nije bilo dosad mjesta na blogu. Pa krenimo!



U zadnje vrijeme sam potrošila čak dvije micelarne, ova od Garniera Vam je već dobro poznata i meni omiljena. A ova od La Roche-Posaya iz Effaclar linije namijenjena masnoj i osjetljivoj koži lica mi je sasvim novo otkriće. Dobila sam za probu tester od 100ml što je bilo sasvim dovoljno da steknem dojam o njoj. A on je jako dobar, čak bi mi mogla zamijeniti ovu toliko obožavanu Garnierovu. Samo si trenutno njen full size ne mogu priuštiti. Dakle, micelarna je toliko nježna, odlično skida makeup pa čak i onaj teški, vodootporni. Nema peckanja za oči, nema potrebe kožu ispirati nakon korištenja. Također, nema zatezanja lica nakon primjene. A vjerujem da će se sad ovo sviđati svima onima koji vode borbu sa masnom T zonom - e pa ova micelarna je čak i taj sjaj držala pod kontrolom! Mislim da se ova micelarna stvarno isplati kupiti.



Kad smo već kod micelarnih, nastavimo i s proizvodima koje sam potrošila uz micelarne. A to su iz Lidla Cien blazinice koje obožavam. Po meni najbolje blazinice za skidanje šminke. Cijena im je oko 9kn, a dobijete 140 komada blazinica. Blazinice su dosta čvrste, ali opet mekane. Mrzim kada se blazinica raspadne već kod prvog poteza skidanja šminke. To s ovima nećete doživjeti. Također, proizvod koji sam potrošila po ko zna koji put su i ovi kozmetički štapići iz Mullera. Cijenovno prihvatljivi, kvalitetom odlični za potrebe popravka šminke na očima. Njihova cijena je oko 5kn, a dobijete u kutijici 70 komada.



Kad smo već kod proizvoda za lice, potrošila sam i ovu  Garnier kremu za lice o kojoj sam Vam pisala ovdje. Odlična krema za lice, jako sam bila zadovoljna s njom.



I zadnji proizvod koji sam konačno potrošila je ovaj Biobaza Sun & Sea forever balm koji sam kupila prošlo ljeto i koji mi se na suncu toliko rastopio da je veliku većinu vremena proveo u frižideru. Kako su mi usnice bile jako ispucale, uzela sam njega i obilno mazala po usnicama navecer jer je dosta masniji. A i bilo je vrijeme da se potroši do kraja. Iako sam ga potrošila do kraja, nemam ga namjeru ponovno kupiti upravo iz razloga jer se rastopi na suncu, a prvestvena namjena mu je zaštita usnica na suncu. 


Nadam se da Vam se ovakav tip posta sviđa, te da ga želite češće na blogu. Imate neke proizvode da i same koristite? 

Primjedbe