H&M Global Fusion Eye Pot & Colour Essence Eye Cream


Prije par mjeseci, na Instagramu sam vidjela objavu jedne strane blogerice sa H&M sjenilima, te sam odlučila posjetiti H&M u Arena Centru, koji jedini u Zagrebu ima kozmetiku. Pomno sam swatchala svaku nijansu ovih kremastih sjenila, te sam se za početak odlučila na dvije. Jedno je Global Fusion Eye Pot u nijansi Aubergine Sheen, a drugo je Colour Essence Eye Cream u nijansi Countess.

Pakiranje: Oba sjenila dolaze u malim prozirnim staklenim teglicama sa čvrstim čepom. Nijansa Aubergine Sheen je još imala i dodatnu zaštitu ispod poklopca, kako se nebi moglo pipkati po njoj prije kupnje. Teglice sjenila dolaze u kartonskoj ambalaži na kojoj su navedeni sastojci te rok trajanja.
Količina proizvoda je 4,5ml. Cijena svakog je 39,90kn.


Aubergine Sheen


Ova nijansa je nešto između crvene i ljubičaste, malo mi vuče na boju trule višnje. Tekstura ovog sjenila je nešto gušća nego što smo navikli kod drugih kremastih sjenila. Zbog takve teksture, sjenilo se teže nanosi ali to ne smeta jer kad ga nanesete, ono ne mrda sa Vaših kapaka sve do skidanja. Iako nigdje nije navedeno, ovo sjenilo je i vodootporno, šta je odlično za jedno kremasto sjenilo. Najbolje je nanijeti ga prstima, kako bi ga ravnomjerno mogli nanijeti na cijeli kapak. Nema preslikavanja!

Na slici ispod možete vidjeti nijansu swatchanu na ruci nakon pokušaja ispiranja pod vodom.


Makeup look:




Countess


Ova nijansa je neka nudasta. Ima sitne shimeraste čestice u sebi, te je dosta kremaste teksture. Nažalost ako ju nosite samu, ona će se preslikati na gornji kapak. Ja ju koristim kao podlogu za shimerasto sjenilo, kako bi se bolje primilo. Za tu funkciju je odlična.

 
Makeup look:



Swatchevi na ruci:


Od obje vrste ima po par dostupnih nijansi, svakako ću se vratiti po još neku nijansu od ovih Global Fusion Eye Pot. Svakako mi se svidjelo to šta se ne preslikavaju, ostaju na kapku do skidanja te su vodootporne. A nijansa je stvarno pigmentirana.


Jeste Vi isprobale koje od ovih sjenila? 
Možda namjeravate nakon mog posta, pišite mi slobodno!

Primjedbe

  1. Prva nijansa je prekrasna!! I make up look isto!! Baš fora izgleda ova slika nakon pokušaja pranja vodom!! Morati ću baciti oko!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti! Skicni obavezno, odlicnih nijansi ima. Ja sam ostala iznenađena kada sam vidjela kako je druga nijansa skroz izbrisala, dok sam ovu trljala i trljala, a ona se nije ni pomaknula.

    OdgovoriIzbriši
  3. H&M u mom gradu je jako siromasan sa kozmetikom pa ne vjerujem da cu naletjeti na ova sjenila inace bih, bas mi se svidaju nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vjerujem, meni isto ovaj u Areni nije bas pri ruci, ali sam nagovorila dragog da me vozi do tamo kako bi bas uzela neku nijansu i predstavila je Vama. Mislim da se moze naruciti i preko njihovog web shopa.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar