TOP beauty products in 2016


Za kraj godine, donosim Vam svoje favorite, što kozmetičke, a što preparativne. Neću puno duljiti tako da, krenimo!

Od preparative, ove godine sam najviše koristila i voljela upravo ove proizvode:


Avon Nutraeffects losioni za tijelo su pravo otkriće, te su prilagođeni svim tipovima kože. Moju kožu su njegovali tokom ljeta i jeseni, a njeguju je i sada preko zime, kada je moja koža isušena. Ukoliko niste, recenziju možete pročitati ovdje.

Nivea dezodorans mi je postao najdraži te ga redovito kupujem. Njeguje moju kožu ispod pazuha, daje divan miris legendarne Nivea kreme, te što je najbitnije, ne isušuje i ne iritira kožu.

Batiste Tropical dry shampoo mi se pokazao kao odličan, mojoj kosi vrati čisti izgled, te predivno miriši.

Još jedan Avonov proizvod, a to je Nutraeffects Miracle Glow Facial Oil. Izuzetno pogodan za suhu kožu, te kožu sklonu perutanju. Meni svakako pomaže u ovim zimskim mjesecima, kada mi se dijelovi kože znaju perutati. Dodajem kap do dvije u svoju kremu, te navečer utrljam u lice. Detaljniju recenziju možete pročitati ovdje

I za kraj, moja najdraža Garnier dvofazna micelarna. Dok nije izašla na tržište, moja najdraža je bila također Garnierova roza micelarna. Ali odkad sam ovu isprobala, više ne kupujem ni jednu drugu. Osim što u jednom potezu skida teški i vodootporni makeup, ona i njeguje moju kožu lica, te ne ostavlja masni trag. Na linku imate moju usporedbu ove micelarne sa Byphasee micelarnom.

Što se tiče dekorative, bilo je tu dosta proizvoda koje sam zavoljela u ovoj godini, ali pokušala sam izdvojiti one koje su me najviše oduševili i koje ću svakako nastaviti koristiti i u Novoj godini.


O L'oreal Mega Volume Miss Hippie maskari sam Vam već pisala ovdje 
Iako su neke razočarane njome, ja sam oduševljena. Kratka četkica mi omogućuje da dosegnem i one najsitnije dlačice, a volumen koji daje mojim trepavicama je i više nego zadivljujući.

Još jedan favorit, zapravo kombinacija dolazi iz L'oreala, a to su Infallible 24h-matte puder i primer. Ova kombinacija je odlična za sve masnokošce. O puderu sam Vam pisala i recenziju, ukoliko ste propustili, link

Ako me pratite već duže, znate koliko volim Catrice palete sjenila. Jedna od njih je i Catrice Sand Nude paleta. Nju sam ove godine najčešće koristila za dnevne lookove. Cijenovno prihvatljiva, pigmentacijom odlična sjenila. Ako još niste, preporučujem da isprobate.

Mislim da svaka ljubiteljica ruževa u svojoj kolekciji ima barem jedan Avon ruž za usne. Meni najdraži su Hidrokolor Perfectly Matte ruževi. Jedan od njih je i ovaj u nijansi Berry Blast.

Svakako jedan od odličnih Catrice proizvoda je i ovaj Catrice HD Liquid Coverage tekući puder. Moj je u nijansi 010 Light Beige. Odličan mi je za dnevne varijante, nije pretežak na licu, srednje prekrivne moći. Idealan za masnu kožu lica.

Ove godine sam i jako često posezala za svoje dvije MUR palete sjenila, a to su Flawless i Flawless Matte. Naručene su sa Pink Panda stranice po akcijskoj cijeni od 44,90kn. Obožavam njihove palete i svakako želim proširiti svoju kolekciju sa još par njih. Sjenila su super pigmentirana, uz bazu ostaju cijeli dan na očima.

Ova godina je bila definitivno godina mat ruževa, barem šta se tiče mojih favorita. Tako su se tu našli i odlični Essence Matt Matt Matt ruževi, o kojima sam Vam pisala recenziju ovdje

I zadnji proizvod za ovu godinu koji sam uvrstila na ovu listu je Catrice Sculpting Powder paleta. Iako dolazi iz limitirane kolekcije, voljela bih da se uvrsti u stalnu postavu jer je odlična. Prigodna i za makeup torbicu jer sadrži bronzer, rumenilo i highlighter, te Vam omogućuje prirodni makeup gdje god idete.

I to bi bilo to od mene za ovu godinu! Želim Vam svima sretnu i uspješnu Novu godinu, te se nadam da se pratimo i u idućoj!

Primjedbe

  1. Dijelimo favorita mmm essence!
    Sve najjjjj u 2017!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeej, bas mi je drago da dijelimo favorite. Hvala ti puno draga Katarina! Pusa

      Izbriši
  2. Imamo dosta zajedničkih favorita!! Sad si me podsjetila na ove MUR palete, vec mi dugo stoji netaknuta!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde bas mi je drago! Nadam se da ces paletu stavit u uporabu

      Izbriši

Objavi komentar