Veliki NEW IN! kolovoza

Za povratnički post nakon poduže pauze odlučila sam Vam pokazati sve proizvode koje sam kupila tijekom kolovoza. Iako bi mi bilo lakše da sam Vam snimila video sa svim proizvodima, ipak sam odlučila napisati post o tome. Tako da se naoružajte strpljenjem jer će ovo biti podugačak post. Pa krenimo!

Proizvode sam grupirala u nekoliko skupina, tako da za početak idemo sa dekorativom.


Kao što možete vidjeti, dosta je tu noviteta koje sam kupila i željela isprobati upravo zbog Vas kako bi Vam mogla reći svoje mišljenje o njima. Tako se tu našlo dosta Catrice noviteta, kao što su HD Liquid puder, Camouflage Anti-shadow cream, Prime & Fine contouring duo stick, All around contourind paleta. Kako su cure na svojim blogovima dosta hvalile ovaj Misslyn LE bronzer, odlučila sam ga i ja kupiti te isprobati. Moram priznati da sam ga jedva pronašla, u svim Muller-ima je bio rasprodan. A kako bi svi ovi proizvodi bili što bolje nanešeni na lice, tu su odlični Avon kistovi za konturiranje, kao i ovaj slatki žuti Essence kist za nanošenje highlightera. Više riječi o ovim proizvodima bit će u nekim od idućih postova. Neke sam isprobala, neke još nisam, ali svakako budem uskoro kako bi Vam mogla napisati svoje dojmove. Eh da, zaboravila sam na ovoj skupnoj slici staviti još jedan novi proizvod koji dolazi iz Essence noviteta. A riječ je o 2u1 bazi i sjenilu. Odličan proizvod, definitivno Vam ga preporučam. Ja sam ga uzela u nijansi 01 nude beige.

  
Od dekorative se tu našlo i par ruževa. Ali njih ćete vidjeti u nekom zasebnom postu. A svakako slike možete vidjeti i na mom Instagram profilu. Pa me zapratite tamo ako već niste.

Osim dekorative, prošli mjesec sam kupila i par lakića.


Uzela sam si jedan lak iz Essence Secret stories kolekcije, prekrasna nijansa trule višnje. Zatim sam kupila i novi Wet n Wild lak za nokte. Iako po samom pakiranju samo očekivala da je takav i lak, nažalost razočarala sam se kada sam nalakirala i vidjela da zapravo prevladava bijela boja u laku. Ali sve u svemu dobar lak. Da nebi bilo dosadno uvijek sa jednbojnim noktima, odlučila sam isprobati i Essence cut out manicure u čijem pakiranju dobijete 51 različitih oblika naljepnica, od trakica, srčeka, kvadratića. Jedva čekam isprobati nešto od toga. Kako sam ljubiteljica trajnih lakova, ovog puta sam odlučila da se neću mučiti sa skidanjem istog na nogama, te sam si priuštila ovu odličnu 2mbeauty Pedi Base bazu za trajni lak. Uz nju ne trebate trgati ruke rašpajući, otapajući trajni lak na nogama, već samo kada Vam dosadi lagano ogulite. Odlična stvar! Iako sam se na početku bojala da će mi se onda lako oguliti lak s nogu, to se još nije desilo. Lak i dalje stoji na noktima.

A da nebi bilo da je sve u dekorativi i lakiranju, prošli mjesec sam dosta kupovala i preparativu, a ponešto sam i dobila. Prvo ćemo krenut s proizvodima za njegu lica.


I same znate da ni jedan make up ne stoji dobro na licu koje nije njegovano, tako da uvijek isprobavam nove stvari kako bi rješila svoj problem masne kože lica sa proširenim porama i miteserima. A naravno, treba i svu šminku skinuti nakon radnog dana. Što se tiče njege masne kože i mitesera, već neko vrijeme koristim iz Avon-ove Clearskin linije za njegu lica Tonik te masku. Moram priznati da mi lice nakon maske izgleda odlično. A kako ju najčešće stavljam navečer i nakon nje nanesem deblji sloj hidratantne kreme, ujutro mi šminka odlično sjedne na lice i make up puno bolje izgleda. Kako je u DM-u bila akcija 1+1 odučila sam isprobati ovo Byphasse mlijeko za skidanje šminke. Odlično miriši, skida šminku, ali maskaru malo teže. Vodootporni makeup uopće ne. Ali mi se sviđa kako mi djeluje na lice, te ga najčešće koristim kada nemam preteški make up ili nakon skidanja s micelarnom. Ovo mlijeko za skidanje šminke i hidratantnu kremu za lice od Garnier-a sam dobila na poklon. Zasad sam samo isprobala mlijeko i ok mi je. Ništa specijalno, ipak sam ja tip koji je navikao šminku skidat micelarnom.  Krema čeka dok ne potrošim svoju Avon Nutraeffects kremu za lice. 

Kupovalo se nešto i za njegu tijela, pa da vidimo i to.


Neznam sjećate li se kad sam Vam pisala o Organic shop pilingu za tijelo od naranče i šećera? E pa njega sam potrošila i odlučila isprobati novi miris, miris maline. Miris me podsjeća na neku žvakaču ili sladoled tipa Rumenko ili Bubi. Njammiii :) Iz Avon-a sam morala isprobati i novu Nutraeffects kremu za tijelo. Odlična je, definitivno je vrijedi kupiti. Koža je meka i glatka, i što je najvažnije hidratizirana i idući dan. Obožavam ovu liniju krema, kako za lice, tako sad i za tijelo. Iz Avona sam si naručila i ovaj ljetni sprej za tijelo od nara i božura. Umjesto mirisa, ljeti mi je draže koristiti ovakve sprejeve. A ova dva proizvoda iz Mullerove linije Body&Soul sam dobila na pokon od frendice. Definitivno je pogodila s mirisom. Prefino, ljetno. I sprej i krema za ruke su odlični.

Kao i kod dekorative, i ovdje mi fali par proizvoda na skupnoj fotki, ali sam ih onda naknadno uslikala. 


Ove Nivea gelove za tušranje sam uhvatila na akciji u Kauflandu za 10kn. A kako obožavam ove osvježavajuće mirise, napravila sam si zalihe. Hehe :) Eh da, još neke proizvode sam zaboravila uslikati, ali budem Vam ih već predstavila u nekim od narednih postova. A to su svakako nova Signal pasta za zube, kao i Himalaya višenamjenska zaštitna krema koju sam također kupila u DM-u na akciji 1+1. Nisam ju još isprobala, ali uvijek volim imati takve kremice sa sobom kada negdje idem. 

Eto, to bi bilo sve od mene za ovaj put. Slobodno mi pišite u komentarima jeste li koje od ovih proizvoda isprobale, kako Vam se čine, te čije recenzije bi htjele čitati u idućim postovima.

A do idućeg posta Vam šaljem puno puno pusa :-* :-*  



Primjedbe