LOREAL INFALLIBLE 24H-MATTE tekući puder

 

Danas Vam donosim recenziju ovog predivnog pudera koji me je toliko oduševio. Kao što vidite na slici, riječ je o Loreal Infallible 24H-Matte tekućem puderu. Ja sam ga isprobala u nijansi 11 Vanilla. Iako sam ispočetka kad sam ga kupovala u DM-u mislila kako mi ova nijansa nikako neće odgovarati, jer uvijek bi s takvom nijansom izgledala kao Casper, ovaj put to nije tako.

Loreal obećava 24satni mat efekt, vodootpornost, prozračnost. Bez sjaja i "cakey" efekta.

No, krenimo od početka pa ću Vam reći da li se slažem s njima ili ne. Dakle, puder dolazi u maloj tubici sa crnim čepom na odvrtanje. Ovo pakiranje omogućuje da se proizvod do zadnjeg iskoristi. Količina je 35ml, a cijena mu je u drogerijama 89,99kn. Ja sam ga kupila na akciji u DM-u za 51kn


Puder inače dolazi u 6 nijansa. Iza na tubici je označeno kakva je tekstura pudera, kao i kakvo je prekrivanje. Dakle, tekstura je medium, dok je prekrivanje visoko sa mat finišom

Preporučujem Vam da prije svake uporabe puder prvo protresete kako nebi bio rijedak. A to Vam piše i na poleđini same tubice. Vidjet ćete kasnije na slici kako se na ruci prelijeva. A kad ga protresete stvarno se dobije gušća tekstura. 


Puder se lako razmazuje, odlično sjeda na lice te ostavlja neki satenski, mat finiš. Stvarno je ugodan na licu, imate osjećaj kao da ga ni nemate, a opet savršeno prekrije sve nesavršenosti na licu. Lice djeluje prirodno. 

Ovdje je slika teksture, kao i kako djeluje na koži.



Kao što možete vidjeti, puder se stopi s kožom.

Prezadovoljna sam s ovim puderom i time kako daje prirodan izgled mome licu. Nema težine i idealan je za ovo prijelazno razdoblje, kao i za večernje izlaske. Moje lice se počne lagano sjajiti tek nakon nekih 6-7h, što je odlično. S vremenom na tim masnim dijelovima koža upije puder, ali na ostalim dijelovima izvan T zone puder ostane netaknut, kao i proizvodi na njemu kao npr. rumenilo. 
Ja ga koristim u kombinaciji s primerom, i stvarno je odlična kombinacija za mene i moju kožu.

Odkad ga koristim, nisam primjetila da mi je izazvao neke pristeve ili crvenilo. Dakle, sigurno ću ponoviti kupnju ovog pudera i svakako ide na moju listu favorita.

Eto drage moje, toliko od mene za ovaj put. Uživajte mi u vikendu! Čitamo se idućeg petka.


Jeste isprobale ovaj puder? Kakvi su Vaši dojmovi? 

 

Primjedbe