Usporedba micelarnih - Garnier VS Byphasee


Nedavno sam došla do kraja svoje omiljene roze Garnier micelarne, te sam morala kupiti novu. A kako je došlo do zasićenja istom, najviše zbog njenog pretjeranog pjenjenja, odlučila sam isprobati novu Garnierovu dvofaznu micelarnu. A usput sam čula i dosta pohvala na račun Byphasee micelarne, pa sam u istom danu kupila i nju, nek se nađe. Svakako se neće baciti. I sad sam stvarno mirna par mjeseci šta se micelarnih tiče.

Odlučila sam napraviti jednu usporedbu, ili tzv. "borbu" ove dvije micelarne.

Prva na redu je Byphasee micelarna. Dolazi u uskoj, plastičnoj boci od 500ml sa rozim čepom. Namijenjena je osjetljivoj koži lica. Cijena joj je 39,90kn, iako često bude na akciji u DM-u za 31,90kn. Može se kupiti u svim drogerijama.


Na samoj boci možete vidjeti kako navode da ne sadrži alkohol, sapune, boje i parabene. Micelarna je prozirna. Neznam dal samo ja imam problema sa ovim čepom, ali svaki put kad ga pritisnem da ga otvorim ili zatvorim, prsne mi micelarne po meni ili po ogledalu. Baš me naljuti svaki put.



Sama micelarna mi je ok, jedino me ponekad smeta za oči kada skidam make up. Moguće i da je do mojih osjetljivih očiju u ovo vrijeme zbog alergije. Šminku skida sasvim solidno, vodootporni make up nisam probala s njom skidati tako da neznam kako funkcionira u tom dijelu.


Druga na redu je Garnierova dvofazna micelarna. Dolazi u prozirnoj bočici od 400ml sa bijelim čepom. Ova dvofazna micelarna s dodatkom ulja uspješno uklanja i vodootpornu šminku, a pogodna je i za osjetljivu kožu. Cijena joj je 43,90kn u drogerijama.

 

Kao što već znate, veliki sam obožavatelj Garnierovih micelarnih i dosad sam ih sve isprobala, a i radila recenzije. Iako mi je do nedavno najdraža bila roza Garnierova micelarna, odsada imam novog favorita, a to je upravo ova dvofazna. Toliko nježna, a opet odlično uklanja svaki make up. Moje lice nakon nje bude mekano i glatko, a najvažnije da ne ostavlja masni sjaj na licu.



Zaključak:

Smatram da kod obje micelarne je odličan odnos cijene, količine i kvalitete. Obje skidaju u par poteza i teži make up. Garnierovoj dajem malo veću prednost jer nakon skidanja šminke ostavlja ljepši osjećaj na koži, nego Byphasee. Obje micelarne izbjegavam koristiti na usnama, jer imaju gorak okus. Što se tiče roka trajanja, i Byphasee i Garnierova micelarna imaju dugi rok trajanja, Byphasee do 2018.g., dok Garnierova do 2019.g. Kad je riječ o samom doziranju, bolje se snalazim sa Garnierovom bočicom i čepom, nego od Byphasee. Kod Byphasee me smeta to šta se proizvod kod otvaranja rasprši, kao i kad nagnem bocu malo proizvoda mi iscuri.

Nakon svega viđenog i isprobanog, ponovit ću kupnju Garnierove dvofazne micelarne. Ona je ostavila bolji dojam na mene, nego Byphasee.


Jeste vi isprobale ove micelarne? Koja je Vama draža?

  

Primjedbe

  1. Byphasee baš koristim i super je,al mi čep pravi isti problem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni odlična ova od Garniera. S ovom byphasse svaki put nakon korištenja moram oprat lice, s Garierovom nemam tog problema ako ne operem iste sekunde lice. Maskonožca nije iziritirala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se s tobom. To mi je odlicno kod nje. Cak imam osjecaj kao da sam i kremu nanijela, toliko mi je njezno lice.

      Izbriši
  3. Odličan post. Baš se ovih dana dvoumim između ove dve micelarne, i mislim da sam se odlučila koju ću uzeti :)
    frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde bas mi je drago da sam ti pomogla u odabiru. Nadam se da ces biti zadovoljna :)

      Izbriši
  4. Byphasse je užas jer vodootpornu šminku oko očiju samo razmaže i apsolutno nikako ju ne skida, šminku na ostatku lica očisti, ali uz puno trljanja i gotovo struganja... Inače ne nosim tešku šminku, čak ni pudere visoke prekrivne moći, ali ova micelarna mi jedva skine i ovo malo korektora. Vodootporna maskara završi svuda oko očiju i pretvorim se u pandu. Veliki minus od mene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajooj bas mi je zao da je tako. Ali ako jos nisi, probaj ovu Garnierovu. Meni je odlicna!

      Izbriši

Objavi komentar