AURA Primer Tzone i COVER ME! puder


Dosta me Vas tražilo da napišem moje dojmove o ove dvije najpopularnije stvarčice za "masnokošce". Pa nakon što sam ih dobro istestirala odlučila sam s Vama podijeliti svoje dojmove.



Za početak krenut ću s T zone Primerom. Evo što sama Aura kaže o njemu:
"Osvježavajuća gelasta tekstura smanjuje vidljivost pora i matira kožu lica bez stvaranja barijere. Nakon nanošenja u tankom sloju čini da koža izgleda glatka, baršunasta, hidrirana i matirana. Preporuča se na području lica gdje su pore najvidljivije i gdje se koža najviše masti. Ukoliko je koža izrazito masna, baza se može nanositi na cijelo lice."
Moram priznat da sam odmah na početku imala velika očekivanja od ovog primera s obzirom da su ga sve kolegice iz Srbije nahvalile. A da li je ispunio sva moja očekivanja, pročitajte post do kraja!

Samo pakiranje primera je kao što vidite mala bijela tubica od 25ml sa crnim čepom na odvrtanje. Iako će Vam se na prvu činiti da je to premalo pakiranje, vjerujte da Vam je sasvim dovoljno za neko duže vrijeme, pogotovo ako ga ne koristite svaki dan. Vidjet ćete kasnije na slici kolika Vam je mala količina potrebna za jedno prekrivanje.

Primer je gelaste, zelene teksture koja se nakon nanošenja stapa s Vašom kožom. Miris je biljni, ali on nestaje nakon par sekundi.


Kada ga nanesete osjetit ćete blagu ljepljivost i zatezanje, ali pričekajte par sekundi i nakon toga nanesite puder. 
Što se tiče doziranje, treba biti jako oprezan jer u trenu može izaći više proizvoda nego šta Vam treba. Tako da lagano stisete tubicu!


Na slici iznad vidite teksturu i boju Primera. Ja sam približila zbog toga da vidite, inače je količina jako mala - k'o nokat, te je dovoljna za prekrivanje cijelog lica.

Ako Vas zanimaju sastojci, možete ih vidjeti na slici ispod:


Ovaj Primer je MUST HAVE za sve koji vode borbu s masnom kožom i izbijanjem sjaja na području T zone za kratko vijeme od nanošenja pudera. Ovaj Primer u kombinaciji sa bilo kojim puderom je odličan u borbi protiv sjaja kože, a isto tako i produljuje trajanje šminke.

Cijena Primera je oko 40-tak kuna. 



Idući je COVER ME! tekući puder. Evo ukratko i šta kaže Aura o njemu:
"Hipoalergenska formula koja odlično prekriva sve nepravilnosti kože, uključujući tamne kolutove oko očiju, akne, pjege, staračke pjege, sitne ožiljke... vodootporna formula, postojana do 24h! Sadrži zaštitni faktor 20 i predstavlja odličnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja. Kremasta formula omogućava laku i ravnomjernu aplikaciju za postizanje savršenog tena. Ne zatvara pore! Za sve tipove kože. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. "
Kao što možete vidjeti iz naslova ovog pudera, on ima jaku moć prekrivanja. Puder dolazi u 6 nijansa, od kojih sam ja odabrala najsvijetliju - 101 Alabaster. Prvo kada sam kupovala, uzela sam nijansu 104 Beige. Ali kada sam došla doma i na prirodnom svjetlu vidjela koliko je tamna, odlučila sam ju zamijeniti za ovu svijetliju nijansu. Svakako Vam preporučam da isprobate na licu mjesta nijanse, pa makar i na licu jer se lako možete zeznuti. A pitanje da li će Vam na prodajnom mjestu izaći u susret i zamijeniti Vam. Ja sam eto imala sreće, pa su mi simpatične prodavačice zamijenile. Ako ste svijetle puti, onda definitivno kupite ovu nijansu koju sam i ja uzela.


Pakiranje pudera je mala crna tubica od 30ml.

Tekstura ovog pudera je nešto gušća od ostalih tekućih pudera, ali Vam isto kao i kod Primera treba jako mala količina za potpuno prekrivanje. S obzirom na gušću teksturu zahtjeva malo više truda kod nanošenja, te preporučam da ga nanosite četkicom za tekući puder ili spužvicom jer ćete ga tako ravnomjerno nanijeti i dobit ćete bolju prekrivenost.

Sastojci ovog pudera su prikazani na slici ispod:


Kako izgleda na ruci:


A ovo je kako izgleda kada se ovakva količina utrlja u ruku, samo da vidite koliko je gust i kolika je njegova moć prekrivanja:


Cijena ovog pudera je 59,90kn, a zasad ga možete kupiti (kao i ostale Aurine proizvode) u odabranim Kozmo drogerijama, a možete sve novosti saznati na njihovoj FB stranici link.

Zaključak: Kombinacija ova dva proizvoda je savršena i drži make up na mjestu cijelog dana što mi je odlično, pogotovo u situacijama kada mi je bitno da ne moram svako malo trčati u wc kako bi popravila make up ili upila višak sebuma sa lica. Preporučam najviše masnkošcima, a i onima sa normalnom do mješovitom kožom. Suhokošcima baš i ne preporučam kako im nebi dodatno isušili pojedine dijelove lica.


Jeste vi isprobale koji od ovih proizvoda?
Kakvi su Vaši dojmovi?

 

Primjedbe

Objavi komentar