NJEGA RUKU PO ZIMI


Dio tijela koji je najviše izložen po ovim hladnoćama uz lice su i ruke. Zbog toga sam odlučila s Vama podijeliti kako ja njegujem svoje ruke zimi. 
Svima je dobro poznato da zbog nižih temperatura i grijanih prostora su naše ruke sklone isušivanju i pucanju, tako da ih zimi moramo još više njegovati i hraniti. Moj izbor su oduvijek Avon kreme za ruke.

Prva od njih je krema za ruke s glicerinom, kalcijem i vitaminom E. Formula s glicerinom i kalcijem pomaže hidratizirati ruke i zaštititi ih od isušivanja te istovremeno čini nokte zdravima i sjajnima.

Krema je brzoupijajuća, ne ostavlja osjećaj ljepljivosti. Ova krema je savršenstvo za ruke. Tako lijepo njeguje ruke, u par mazanja "brus papir" pretvara u svilu. 


Cijena ove kreme je 29kn, a često ju možete naći na akcijama. Količina je 100ml.

Sastojke možete vidjeti na slici ispod:


Druga najdraža krema za ruke je opet od Avona.


3u1 Krema za ruke, nokte i kožicu oko noktiju. Obogaćena arganovim uljem, glicerinom i vitaminom E - poznatim antioksidansom, formula koja se brzo upija pruža 24-satnu hidrataciju suhoj koži. Čini kožicu oko noktiju mekšom, nokte sjajnijima, a ruke čini baršunasto glatkima i zdravima. 


Količina ove kreme je također 100ml, te je i njoj redovna cijena 29kn. Kako ste mogle primjetiti, volim kreme koje sadrže glicerin, on ima funkciju da svojom barijerom nudi zaštitu kako koža nebi izgubila svoju vlagu.

Što se sastojaka tiče, možete ih vidjeti na slici niže:




Ovu kremu imam na poslu na stolu i nakon svakog pranja ruku mažem ruke, i moram priznati da mi konačno ruke sliče na ruke, a ne na brus papir. 

Uz sve kremice, još jedan saveznik za naše ruke u borbi protiv hladnoće su rukavice. Obavezno ih nosite i čuvajte Vaše ruke!



Nadam se da njegujete svoje ruke po ovoj hladnoći. Ako ne, mislim da je pravo vrijeme da krenete sad! A možda će Vaš izbor biti i jedna od ovih Avonovih kremica.

Do idućeg posta, šaljem Vam pozdrave!! 


Primjedbe

  1. Probala sam obije ove kreme, slažem se, meni isto paše glicerin :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, stvarno su odlične. Avon ima stvarno velik izbor što se tiče krema, ali ove dvije su im pun pogodak! :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar