TOUR de My room

Bok svima

evo ovog petka sam Vam pripremila malo drugačiji post, kao što ste mogle vidjeti iz naslova riječ je o mojoj sobi. Odlučila sam Vam pokazati kako izgleda moja soba i mjesto gdje se šminkam, gdje smišljam i tipkam nove postove. Bit će tu i video i slikice, ali odmah na početku da se ispričam za kvalitetu videa, još uvijek učim kako snimati sa fotićem. Tak da, SORRY.

Pa evo za početak ću Vam na slikama probat pokazati malo pobliže neke dijelove, a onda ćete na kraju posta moći vidjeti sve to u videu koji sam Vam snimila.

Pogled na dio sobe sa vrata

Jedan dio mog beauty kutka

Kao što vidite, tu držim maskare, četkice za šminkanje, Avon NutraEffects kreme za lice. Moram priznat da su mi odlične, baš mi odgovaraju.


 U Ikeinom stalku za salvete, držim bilježnicu u koju unosim bilješke vezane za blog, tu je i DM-ovu knjižicu Kosa kakvu želim, te mali blokić, i poklon bon od Glam expressa koji sam dobila za rođendan :)

U ovoj simpatičnoj kutijici koju mi je mama poklonila za rođendan, držim Fa dezodorans, Nivein losion za tijelo, My face micelarnu, te Ebelinov čistač kistova.

Trenutni mirisi koje koristim. Ovi od Essence su mi odlični. Pisala bih vam recenziju, ali mislim da nisam dovoljno stručna da toliko dobro opišem njihove mirisne note.

 Već ste mogle vidjeti na FB stranici moj stalak za ruževe iz Plodina koji mi je olakšao muke, sad su mi svi ruževi lako dostupni i pregledni. Iako sam ovisnica o ruževima, i mislim da će mi uskoro biti potreban još jedan stalak.

Na zidu iznad toaletnog stolića stoji ovo srčeko iz KIK-a

Lijevo od stolića, na ormaru visi ovaj odličan organizator za nakit, naručen s e-baya. Kao što vidite, stane dosta nakita. Iza još vise ogrlice.

Moj krevetac, nakon napornog radnog dana jedva čekam zavaliti se navečer pod dekicu.

 Pored kreveta na zidu stoje police na koje sam stavila poneke drage uspomene, knjige i Ikein fenjer.

 Kada ležim u krevetu, moj pogled je upravo usmjeren prema ovom mjestu. Nažalost okvir za slike je novi, tako da još uvijek nisam uspjela razviti slike za njega, ali uskoro će i on doći na red. 

U mali kutak kod kreveta uspjela sam staviti ovaj mali stolić kako bi imala gdje staviti laptop, a s time i mjesto gdje ima dovoljno vanjskog svjetla za slikanje i tipkanje postova.

 Na prozoru držim svoju orhideju i cvijeće koje sam dobila za rođendan. 
Eto curke, toliko u slikama o mojoj sobi, a sad možete pogledati sve to u kratkom videu.



Nadam se da vam se sviđa i ovakva vrsta posta, da malo razbijemo rutinu. Pišite mi u komentarima!


Primjedbe

  1. Baš ti je lijepa sobica :) super mi je ova kombinacija boja, crno/bijelo/crveno :) i kozmetički kutak je divan ;) vidim toliko lijepih stvari iz Ikee i Kika po blogovima a meni su baš daleko :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti draga :-* A nista, mislim da je krajnje vrijeme da se zaputiš prema Zagrebu, a ne samo na BBD :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao divna je! Sigurna sam da uzivas u njoj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Makeup kutak je divan :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar