Essence camouflage cream korektor


 

Essence je u novoj kolekciji, koja je dostupna u našim drogerijama, predstavila novi proizvod za "kamuflažu" sitnih nesavršenosti kože. 
Savršeni duo koji je namijenjen prekrivanju nepravilnosti na koži i tamnih kolutova ispod očiju dolazi u slatkom plastičnom pakiranju od 2,3 g. Sastoji se od dvije nijanse, svijetle i srednje bež koje se mogu primjeniti pojedinačno prstima ili se mogu međusobno pomiješati kako bi odgovarale svakom tonu kože.



Što se tiče samog prekrivanja, rekla bih da je moglo i bolje, ali za prekrivanje sitnih nepravilnosti je jako učinkovit. Ja ga koristim za prekrivanje prištića, sitnih mrljica na licu itd. Njegova dugotrajnost me posebno iznenadila, jer mi izdrži čitav dan na poslu. Znači ujutro dok ga stavim na lice sve dok se ne vratim doma s posla, nijedan prištić ne izviri van.


Sastojci:
OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TALC, MAGNESIUM SILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINA, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Cijena proizvoda je 21,90kn, a može se kupiti u svim drogerijama.

Na slici ispod možete vidjeti swatcheve:


Evo drage moje, to bi bilo sve od mene za ovaj put. Definitivno Vam preporučam ovu kamuflažu, a savjetujem Vam da nanesete i puder u kamenu kako bi fiksirali cijeli make up, te da Vam potraje što duže.

Do idućeg posta Vam šaljem puseee :-*

 

Primjedbe