Što se krije u mojim kozmetičkim torbicama za more?


Znam, ljeto je pri kraju, svi su se vratili s mora, a možda neki tek sada kreću. E pa za sve one koji se pitaju šta se to krije u mojim kozmetičkim torbicama kada idem na more, evo odgovora. Ali zapamtite, ovo je sve šta sam ponijela samo za jedan vikend na moru. Upss :)

Od preparativne kozmetike, ponijela sam mali putni Johnson's baby šampon za kosu, isto tako putno pakiranje sapuna za intimnu njegu. Tu se našao i Nivein gel za tuširanje koji tako predivno miriši, uz njega je naravno išla i spužvica za tuširanje koju sam zaboravila uslikati. Nadalje, ponijela sam i Baleinu britvicu nek se nađe, kao i higijenske štapiće za uši.


Od proizvoda za njegu tijela, ponijela sam Nivein Pure&Natural losion za tijelo, također Nivein Pure&Sensitive roll on, Fa Pink Passion dezodorans, te miris Playboy Play It Sexy.


Šta se tiče dekorativne kozmetike, to sam stvarno pokušala uzeti sa sobom minimum minimuma jer sam znala da se neću imati kad trackati, jedino možda malo u subotu navečer.  

Tako sam ponijela najdraži Maybelline tekući puder, Catrice Colour Correcting puder u kamenu, omiljenu Catrice Absolute Nude paletu, Catrice Multi Colour rumenilo, dvije najdraže Maybelline olovke za usne, te naravno Catrice vodootpornu maskaru bez koje ne mogu :)


Noo, to još nije sve.. tu su još i Catrice Kohl crni kajal, Essence olovka za obrve u nijansi Blonde i obična Catrice maskara.

 

E, a da bi lakše skinula maloprije spomenutu vodootpornu maskaru od Catrice, odlučila sam isprobati od Bipe - My face dvofazni odstranjivač vodoopornog make-upa.



Moram priznati da je stvarno odličan. Treba ga dobro protresti prije uporabe da se dvije tekućine spoje, ova prozirna i plava. Za cijenu od cca 17kn, odlično radi svoj posao. Vodootpornu maskaru je skinuo u dva poteza blazinicom. 

Etoo, nadam se da Vam je bilo zanimljivo zaviriti u moje kozmetičke torbice. Do idućeg posta šaljem Vam puse! :-*


Šta vi sve nosite sa sobom na more? Jeste li isprobale ovu micelarnu?

Primjedbe

  1. Ja uvijek teglim hrpu kozmetike, ne toliko dekorativne, koliko preparativne. Ali uvijek dosta toga i potrošim na moru pa se doma vraćam duplo lakša :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je odlično :) Najčešće i meni bude tako kad idem na duže, ali ovak na vikend kad idem onda nosim sve natrag :(

      Izbriši

Objavi komentar