Lip Smacker Chupa Chups


LIP SMACKER balzami za usne su must-have modni i kozmetički dodatak za svaku torbicu. Iako su svima već dobro poznati njihovi balzami u 11 različitih okusa koliko ih je dostupno u Hrvatskoj, kao što su Coca-Cola Classic, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Vanilla, te balzami sa Disney likovima.
Ovaj put nas je Lip Smacker ponovo oduševio s inovativnim dizajnom Chupa Chups Balls balzamima, inspiriranim poznatim lizalicama Chupa Chups. Osim što nas vraća u djetinjstvo, naše usne čine neodoljivo mekanima i spremnim za ljetne poljupce. 
Chupa Chups Ball balzami sadrže pčelinji vosak koji hrani i vlaži i najnježnije usnice. Ove preslatke šarene loptice dolaze u tri okusa: jagoda, jagode sa šlagom i lubenica. 

Ja sam se odlučila za okus jagode. Ako pratite moju FB stranicu, mogle ste već pročitati moj prvi dojam o ovom predivnom balzamu, a danas Vam donosim malo opširniju recenziju.

Kao što možete vidjeti na slici iznad, balzam dolazi u simpatičnom pakiranju koje je baš nalik poznatoj lizalici. Na poleđini možete dobiti informacije o proizvođaču, sastavu, roku trajanje, te godini uvoza i uvozniku.

Sastav: ethylexyl palmitate, paraffinum liquidum, cera microcristllina, ceresin, cera alba, hidroxystearic acid, aroma, polyethylene, peg-30 dipolyhdroxstearate, tocopherol, sucralose, benzyl benzoate, geranoil, CI15850, R02-15.


Kad otvorite pakiranje, odmah osjećate slatkasti miris jagode, tako da sam još više bila nestrpljiva da što prije otvorim balzam i namažem usnice.

Dolazi nam u tamnije ružičastoj loptici.


A kad otvorite, nećete se moći odvojiti od nje koja Vašim usnama daje odličan miris i okus.



Tekstura ovih mirišljavih balzama hrani i štiti usnice, te ne ostavlja ljepljiv osjećaj.

Svoj Chupa Chups Ball balzam potražite isključivo u DM prodavaonicama po cijeni od 23,90kn (7g).


Koji okus je Vaš favorit?

 

Primjedbe

Objavi komentar