Essence Lash Princess maskara - False Lash Effect mascara


Ako pratite druge blogove, mogle ste već vidjeti razne recenzije o Essence Princess maskarama. Jedne su od najprodavanijih Essence maskara. Essence je prvo prošle godine u jesen izbacio na tržište Lash Princess Volume maskaru, a ove godine u proljeće je izbacio Lash Princess False Lash Effect maskaru, o kojoj možete pročitati u nastavku posta.

Prvu spomenutu maskaru od Essence nisam isprobala, a ovu sam sasvim slučajno kupila kada sam bila u Kozmu. Svidjela mi se njena četkica, a bila sam u potrazi za nekom maskarom koja će mi privremeno zamijeniti Maybelline Lash Sensational koja mi je pri kraju (ukoliko još niste, o njoj možete čitati ovdje).

No, da Vam predstavim ovu maskaru.

Što se tiče samog pakiranja, maskara ima oblik tube, u obliku ženskog korzeta sa zanimljivim detaljima. Pakiranje sadrži 12 ml proizvoda.



Tekstura maskare je u početku rjeđa, ali nakon par korištenja postane gušća. Maskara dolazi samo u crnoj boji, te nažalost nije vodootporna.

Kad je četkica u pitanju, ova maskara ima četkicu koja se sužava prema vrhu. Četkica je dobra, i što je najbitnije, omogućava da obuhvatite čak i one najsitnije trepavice u kutu oka.



Svrha ove maskare je postići dojam umjetnih trepavica, znači postići duže, gušće i lijepo raščešljane trepavice. Nažalost, maskara se dosta trusi pa joj je to po meni minus. A i u jednom premazu se nanese previše proizvoda, što je vrlo vjerojatno zbog oblika četkice.
Dosta često mi se dogodi da mi se na vrhu četkice sakupi višak proizvoda koji moram vratiti u tubu. Ponavljam, mislim da je to do oblika četkice.

Sve u svemu, Lash Princess False Lash effect maskara trepavicama daje veći volumen i još ih malo produži. Naravno, učinak ove maskare se ne može usporediti sa dojmom koji daju umjetne trepavice, ali daju očima "dramatičniji" izgled.

Što se uklanjanja s očiju tiče, po tom pitanju je maskara odlična. Lagano se skida sa bilo kojim proizvodom za skidanje šminke.

Bez obzira na sitne minuse ove maskare, sviđa mi se jer ju koristim za svakodnevni look i tu mi nije potreban neki preveliki efekt dugih trepavica. Bitno mi je da mi tek toliko malo produži moje trepavice, i fino ih raščešlja. Što se toga tiče, ova maskara odlično radi taj posao.

Jeste li imale priliku isprobati ovu maskaru? Kakvi su Vaši dojmovi?

 

Primjedbe

  1. ja sam probala prvu :) i čist solidna je, za svakodnevnu uporabu, mislim da ću probati i ovu..cijena toliko pristupačna da bi bilo šteta ne probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. razmišljala sam si bih li ju kupila, ali prva verzija me nije oduševila i ova je još vodootporna pa ju preskačem :D
    Drago mi je što se barem nekome sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej Anita, mislim da si krivo procitala jer ova maskara nije vodootporna. Ali ako ti se prva nije svidjela, mozda onda i nece ova. Jer svi vecinom hvale vise prvu

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar