Garnier PureActive micelarna otopina





U današnje vrijeme, sve su popularnije micelarne otopine za skidanje šminke. Nakon potrošene prve Garnierove micelarne (znane kao roza ili obična micelarna), odlučila sam probati i novu verziju koja je namjenjena mješovitoj i masnoj koži. 


 


Kako sam bila oduševljena prvom micelarnom, očekivala sam od ove isti učinak. Ali kad sam ju već kupila naišla sam na post jedne blogerice koja je preporučila da ovu micelarnu ne treba nikako kupovati, i moram priznati da sam se malo uplašila. No, saznat ćete moje mišljenje malo kasnije.

Za početak da Vam predstavim ovu micelarnu. Micelarna dolazi u velikoj boci od 400 ml isto kao i roza, sa čepom koji je dobar za doziranje. Ima blag, gotovo neprimjetan miris. Kupila sam je na akciji pa sam ju platila 29 kn (inače joj je cijena oko 40 kn). Jedina razlika od roze micelarne je da ova sadrži alkohol. Nekima to smeta te im isušuje kožu, ali meni baš odgovara.  

Ako imate suhu ili normalnu kožu, preporučam Vam da prvo probate rozu micelarnu. 


Što se tiče skidanje šminke, vrlo lako skida šminku i što je najbitnije, ne peče za oči. Ugodna je na koži i ne ostavlja nikakav film. Uz sve to, jako je malo treba i bočica može sigurno trajati 2-3 mj. 

Kao zaključak, mogu reći da je ova micelarna, kao i roza, dobar omjer cijene, količine i kvalitete. Preporučila bi je svima koji traže blago sredstvo za skidanje šminke.

Volite li i Vi micelarne? Jeste probale koju od Garniera i kakva su Vaša iskustva?


Primjedbe

  1. Koristim rozu micelarnu, ali ne za skidanje šminke, nego kao tonik! Predugo mi traje skidanje šminke inače :)!! Mislim da ne ću probati ovu micelarnu jer mi se ne sviđa to što sadrži alkohol. Mene i roza malo isušuje, pa se bojim da mi ova ne bi odgovarala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, onda ti definitivno nebi preporučila ovu micelarnu ako kažeš da ti i roza malo isušuje lice. Moja koža je nekako mješovita pa joj ova micelarna baš odgovara. Naravno, to sve ovisi od osobe do osobe i tipu kože.

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam nedavno napravila recenziju i nikako mi ne paše, isušuje mi obraze (inače imam mješovitu kožu). Svakako treba probati, što jednoj osobi ne paše, ne znači da neće drugoj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, baš sam tvoju recenziju pročitala i baš me uhvatila panika da sam uzaludno kupila. Ali evo, pokazalo se da mojoj koži odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam i rozu i tu plavu u zalihama no nisam ih još probala. Koža lica mi je mješovita prema masnoj pa tko zna, možda će meni baš plava više odgovarati :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj prvo rozu, u slučaju da ti nebude odgovarala, vjerojatno ti neće ni plava. Javi dojmove kada isprobaš ;)

      Izbriši
  6. Nisam ovu probala, a koristila sam rozu koja mi je bila ok :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Onda bi ti se mogla i ova svidjeti, meni cak vise odgovara nego roza s kojom sam bila prezadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Roza mi je ODLICNA. Probala sam skidanje sminke, i malo je reci da sam odusevljena. :-)) ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga naly33, drago mi je da ti se sviđa. Ja rozu obožavam i nedavno sam otkrila da mi uspješno skida i vodootpornu maskaru od Catrice-a :)

      Izbriši

Objavi komentar