GALA NATURA - prirodna kozmetika


Neznam da li je koja cura na blogu pisala o njima, ali ja sam oduševljena njihovim proizvodima. Prije par godina sam na Trgu naišla na njihov štand i na savjet gospodina koji prodaje uzela Biljni melem i Melem za usne. Oduševila sam se nakon prvog korištenja. Cijene su stvarno pristupačne s obzirom da su u pitanju prirodni proizvodi.
Do danas sam neznam koliko biljnih melema već potrošila i melema za usne. Biljni melem je stvarno odličan za sve - meni je izlječio rane, prišteve, ispucalu kožu, obavezno ga koristim nakon depilacije i epilacije. Ma stvarno savršen za sve! A melem za usne da ne govorim, obično po zimi imam problema sa ispucalim usnicama. Melem to riješi u 2 dana, ma preko noći već. Drugi dan moje usnice budu mekane i glatke. Nema boljeg proizvoda.
 
Inače, GALA NATURA se bavi preradom pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja i proizvodnjom prirodne kozmetike na vlastitom gospodarstvu. 

Neki od njihovih proizvoda su:

GALA NATURA melemi koji su napravljeni isključivo od prirodnih sastojaka odnosno na bazi pčelinjeg voska, masti, uljnih macerata bilja i eteričnih ulja bez sintetičkih dodataka.

Melem NEVENA
Neven kao biljka dobro je poznat po svojim svojstvima u fitoterapiji jer djeluje na kožu antibakterijski i protuupalno. U kombinaciji sa pčelinjim voskom i bademovim uljem hrani i štiti kožu od vanjskih utjecaja, pospješuje zacjeljivanje kože, potiče epitelizaciju kože i otklanja nadražaj kože stoga ima široku primjenu u liječenju raznih kožnih oboljenja: osipa, infekcija kože, upalnih procesa na koži, ekcema, ljuštenja kože, psorijaze i seboreje, herpes zostera, ugriza i uboda insekata, njega tvrde kože na petama, masne kože lica...
 

NEVEN hidratantna krema
Krema na bazi bademovog ulja, nevena i hidrolata za dnevnu njegu kože lica. Djeluje blago umirujuće na kožu, hrani i vraća vlagu koži a istodobno omogućuje da koža normalno diše jer ne zatvara pore.

Melem za usne je napravljen u sticku za jednostavno i učinkovito nanošenje na usnice. Blago i djelotvorno štiti usne od pucanja, dajući im mekoću i lagani prirodni sjaj. Ugodnog je i blagog okusa naranče sa dodatkom shea maslaca. 


Melem GOSPINE TRAVE
Dobro poznat macerat gospine trave (kantarionovo ulje) u kombinaciji sa pčelinjim voskom omogućuje jednostavnu primjenu u liječenju raznih upalnih procesa na koži i regeneraciji kože. Koristi se kod upala, uboda insekata, opekotina i djelotvorna je pomoć kod hemeroida.
Kod upotrebe melema NE preporućuje se direktno izlaganje suncu radi moguće alergijske reakcije.


 Melem GAVEZA
Gavez potiće zacijeljivanje rana, pospješuje stvaranje novih koštanih stanica i liječi povrijeđena tkiva. Melem koristimo kod reumatskih bolova, sportskih ozljeda i oteklina, uganuća, istegnuća mišića, prijeloma kostiju i poremećaja u optoku krvi.


BILJNI MELEM
Melem je napravljen na bazi hladnoprešanih, djevičanskih ulja tako da hrani kožu sa dodatkom ljekovitih biljaka koje imaju zajedničku osobinu da djeluju umirujuće i protuupalno na kožu sa svojstvom regeneracije i epitelizacije tkiva uz dodatak eteričnog ulja čajevca koje ima antibakterijsku i antivirusnu funkciju. Koristi se za njegu kože i ljekovito djeluje kod oštećenja kože nastalih mehaničkim, kemijskim ili mikrobiološkim utjecajem Koristi se također i za opekotine, ubode, pucanje kože, porezotine, žuljeve, herpese, razne ekceme i dermatise (akne,čirevi), psorijazu, kurje oči, hemeroide i dr. 
Ne preporučuje se osobama alergičnim na neku od navedenih biljaka koje se nalaze u sastavu melema.


ČAJEVAC eterično ulje se koristi za direktno tretiranje gljivičnih oboljenja na koži i noktima 
 

Također, u ponudi Gala Nature možete pronaći i Ulje za respiratorni sustav, Ulje protiv bolova, Ulje za vaginalne infekcije, Ulje crnog kima koje jača imunitet te je zbog toga odlično u rješavanju alergija, astme, psorijaze, artritisa, dijabetesa, te raznih oboljenja. 

Za ljubitelje ulja, tako možete pronaći razna biljna ulja za masažu ili kao dodatak kupki. Te prirodne sapune i soli za kupanje.

Gala Natura imaju i svoju stranicu na internetu: Link 1 pa možete pogledati detaljno sve proizvode, kao i njihov profil na facebook-u: Link 2.
Proizvodi se mogu naručiti preko njihovih stranica, kao i kupiti na određenim prodajnim mjestima i štandovima.
                                    
                                        Jeste li čule za Gala Natura proizvode?


Primjedbe